torsdag 24 november 2016

Let it snow

let it snow.jpgFörfattare: Green, John m.fl.

På julafton drar ett väldigt snöoväder in över USA och stormen får ett antal personers liv att ändras under en magisk julnatt.

När Jubilees föräldrar blir arresterade för våldsamt upplopp på grund av en tomteby, placeras hon motvilligt på ett tåg mot Florida och morföräldrarna för att fira jul med dem. Snöstormen gör att tåget kör fast i snön redan efter någon timme och Jubilee hamnar i Gracetown. På ett nattöppet Waffle House träffar hon Stuart.

På samma tåg som Jubilee kommer med finns också ett gäng cheerleaders, som även de tar sig till Waffle House. När de väller in ringer Keun som jobbar där snabbt efter tre av sina bästa vänner, helt enkelt för att han vill dela med sig av rikedomen och även för att han vill att de ska ta med ett Twister spel. JP, Tobin och Greven ger sig med fara för sitt eget liv iväg genom stormen mot Waffle House och cheerleadersarna.

För Addie är det absolut ingen magisk jul. Hon lider av brustet hjärta och vill helst av allt bara sitta under en filt och må dåligt. Men hon har lovat att hämta en minigris åt en av sina bästa vänner för att bevisa att hon inte alls är så självupptagen som hennes vänner påstår. Dessutom måste hon jobba. Hon är barista på Starbucks som ligger precis bredvid Waffle House.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar