torsdag 30 april 2015

Hemligheten

Författare: Sophie McKenzie

När Lauren en dag sitter och surfar på nätet för ett skolarbete råkar hon hamna å en sida med efterlysningar. Där finns massor av bilder på försvunna barn och utan att riktigt veta varför söker hon på sitt namn, bara för att se hur många försvunna barn som heter Lauren. När hon lägger till sitt födelsedatum får hon tre träffar. En av dessa flickor uppges vara försvunnen/skadad/saknad och dagen hon försvann är bara några månader innan Laurens föräldrar adopterade henne. Även om hon inte kan tro att den försvunna flickan verkligen kan vara hon jämför hon bilden av henne med det tidigaste fotografi hon har av sig själv och inser att de är väldigt lika.

Lauren har alltid vetat att hon är adopterad men nu börjar hon misstänka att hon i själva verket stals från sina riktiga föräldrar i USA när hon var tre år och sedan på ett eller annat ohederligt sätt hamnade hos sina adoptivföräldrar i England.

För att ta reda på sanningen måste Lauren ta sig till USA och leta reda på sina riktiga föräldrar, utan att hennes adoptivföräldrar får veta det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar